Maxime si cugetari despre ingrijorari

Maxime si cugetari despre ingrijorari

 

* Binecuvantat este cel care este prea ocupat cu munca, pentru ca sa se ingrijoreze in timpul zilei, si prea somnoros, ca sa o faca in timpul noptii. ( autor necunoscut )

* Nu te ingrijora pentru ce nu intelegi din Biblie ! Fii ingrijorat pentru ce intelegi si nu traiesti.   ( Corrie Ten Boom )

* Ingrijorarea este dobanda pe care o platim pentru necazurile care nu ne-au ajuns inca. ( autor necunoscut )

* Ingrijorarea este soarecele de azi care mananca branza de maine. ( Larry Eisenberg )

* Ca si guma de mestecat, ingrijorarea iti va da ceva de facut, dar nu-ti va rezolva problema. ( autor necunoscut )

* Inceputul ingrijorarii este sfarsitul credintei; si inceputul credintei este sfarsitul ingrijorarii. ( George Muller )

* Ingrijorarea ar avea sens daca am putea adauga un cot la inaltimea noastra ,adica daca ar fi constructiva, nu distructiva, daca ar duce la marirea energiei, nu la irosirea ei. ( autor necunoscut )

* Ingrijorarea si tristetea leaga doua inimi intr-o legatura mai stransa decat o poate face fericirea ; cele mai obisnuite suferinte sunt mai puternice decat bucuriile obisnuite.  ( Alphonse de Lamartine )

* Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent linistit ingrijorandu-te despre viitor. ( autor necunoscut )

* Majoritatea crestinilor sunt rastigniti pe cruce intre doi talhari: regretele zilei de ieri si ingrijorarile zilei de maine.  ( Warren W. Wiersbe )

* Ingrijorarea nu ajuta la nimic, dar reuseste sa strice totul. ( autor necunoscut )

* Sa te ingrijorezi pentru ceea ce nu poti face este inutil. Sa te ingrijorezi pentru ceea ce poti face este … prosteste. ( autor necunoscut )

* Ingrijorandu-te nu vei elibera ziua de maine de problemele sale, ci vei goli ziua de astazi de puterea sa.  ( Corrie Ten Boom )

* Ingrijorarea nu poate inlatura necazurile de maine, dar iti poate ucide bucuriile de azi.  ( autor necunoscut )

* Mai bine sa te ingrijorezi in indoiala decat sa te odihnesti in greseala. ( Alessandro Manzoni )

* Nu-mi spune mie ca ingrijorarea nu ajuta! Aproape toate lucrurile de care m-am ingrijorat eu nu mi s-au intamplat niciodata!” ( autor necunoscut )

* Vulturul care pluteste in inaltine nu se intreaba: „Cum voi trece raul?” ( autor necunoscut )

* Este o mare diferenta intre grija si ingrijorare: ingrijorarea vede problemele, grija se apuca sa le rezolve. ( autor necunoscut )

* Oricum o dai, n-ai voie sa te ingrijorezi: daca nu poti face nimic atunci n-are rost, daca poti face ceva, atunci treci la treaba! ( proverb turcesc )

* Cand ne ingrijoram, credem mai mult in problemele noastre, decat in promisiunile lui Dumnezeu. ( autor necunoscut )

Culegere de Lori Balogh

 

 

 

This entry was posted in Dupa subiect and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.