La cumpana dintre ani

La cumpana dintre ani

In trecerea timpului peste fiintele noastre efemere sau, mai bine zis, in trecerea noastra prin timp, ajungem din cand in cand la cumpana dintre ani, dintre ceea ce a fost si ceea ce speram sa se intample.

Sunt momente de introspectie, de analiza la „rece” a celor intamplate in viata noastra, dar si momente prielnice pentru schitarea unor proiecte de viitor. Daca Bunul Dumnezeu va fi prezent in aceste demersuri, va fi cum nu se poate mai bine.

Inainte de orice altceva, doresc sa multumesc tuturor cititorilor fideli ai blogului pentru mesajele de incurajare pe care le-au trimis de-a lungul anilor. Nu va puteti imagina cat de mult au contat acestea pentru mine in momentele in care eram confuz, nestiind daca acest proiect merita sa fie continuat sau nu si daca aceasta lucrare este de folos cuiva sau nu.

Doresc sa le multumesc si celor care, cu dragoste si tact, mi-au atras atentia asupra unor greseli care s-au strecurat in mod nefericit in postarile mele. Nu sunt decat un om, supus greselii asemenea oricarui semen de-al meu, insa perfectibil prin harul Domnului nostru Iisus Christos.

Le multumesc, de asemenea, si criticilor mei, chiar si celor care au recurs la un limbaj nepotrivit pentru ceea ce inseamna Spiritul lui Christos, deoarece aceste critici m-au determinat sa studiez mai profund Cuvantul lui Dumnezeu si sa verific mai atent temeliile crezului meu si al bisericii din care fac parte.

Si, nu in ultimul rand, vreau sa-I multumesc Bunului Tata ceresc pentru tot ajutorul primit de la El in studiile facute pe diferite teme, in sintetizarea concluziilor si scrierea lor, apoi in postarea lor pe pagina blogului. Fara asistenta Duhului Sfant, nu s-ar fi realizat nimic, absolut nimic de valoare, caci „ce lucru ai pe care sa nu-l fi primit?” ( 1 Corinteni 4,7 )

Cu gandul la noul an si la asteptarile care se nasc inerent in inimile noastre, ma abtin sa va fac obisnuita urare „Un An Nou Fericit!” De ce? Pentru ca ce folos am avea daca anul ar fi fericit si daca lumea din jur ar fi fericita, in timp ce noi insine nu am fi fericiti?

De aceea, urarea mea este sa fim, fiecare dintre noi, „Un Om Nou si Fericit!” Insa acest deziderat va fi realizabil doar prin prezenta vie si continua a Domnului Iisus Christos, Mantuitorul nostru, in viata fiecaruia dintre noi.

Asa dupa cum arata lumea in care traim cu tendintele sale, speram ca ziua intalnirii cu El sa fie cat mai aproape. Iar noi, cat mai multi dintre noi si dintre cei ce ne inconjoara, sa fim pregatiti sa-L intampinam.

„Amin! Vino, Doamne, Iisuse!” ( Apocalipsa 22,20 )

Cu dragoste si pretuire,

Lori Balogh

This entry was posted in Anunturi. Bookmark the permalink.

4 Responses to La cumpana dintre ani

  1. Cosmin says:

    Domnul sa va binecuvinteze si suntem fericiti ca Bunul DUMNEZEU va tinut inca in viata,si va dat acest discernamant,curaj si indeletnicire sa realizati acest blog..Har si pace..Acest blog este de mare ajutor

  2. Ionel Rotaru says:

    Multumim din inima pentru efortul dumneavoastra, efort care suntem siguri ca Dumneeu il va incununa la final.
    Lucrarea pe care o faceti este foarte importanta mai ales pe fondul care il vedem ca in ultima vreme sunt cat mai putin oameni devotati lucrarii.
    Domnul sa va rasplateasca pentru tot ce faceti.
    Va doresc sa fiti ,, un Om Nou si Fericit”
    Ionel Rotaru

  3. Bertalan Gabriel says:

    Bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze pentru lucrarea pe care o faceti cu acest blog.
    Nu va dati seama cat sunt de binevenite materialele pe care le postati.
    Ani veșnici!

  4. ion says:

    Preamarit sa fie Domnul !
    El sa te binecuvinteze si sa aduci inca mult rod !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.