Studii de doctrina – Introducere

Studii de doctrina – Introducere

Materialele care urmeaza sa fie postate sub genericul „Studii de doctrina” reprezinta rodul unor studii biblice personale legate de diferite subiecte de doctrina.
Mi-au fost de mare ajutor lucrari ca: “Manualul Doctrinelor Biblice A. Z. S.” de Vilhelm Moldovan, “Doctrine Biblice “ de Alonso Werner, de asemenea participarea la o serie de cursuri organizate de I.I.S.C  ( Institutul International de Slujire Crestina ), dar si o multime de predici, seminare, articole si alte materiale pe care le-am avut la dispozitie.
Am inceput acest proiect motivat de  interesul pe care oamenii il acorda diferitelor teme de doctrina biblica, de intrebarile pe care le pun pe internet, dar si de necesitatea de a-mi verifica temelia credintei pe care o marturisesc.

Doresc ca binecuvantarea lui Dumnezeu sa-i insoteasca pe toti cei care cauta adevarul, pe toti cei care doresc sa-l urmeze si pe toti cei care lucreaza, intr-un domeniu sau altul, la raspandirea adevarului.

„Nu e greu sa gasesti adevarul; e greu sa ai dorinta de a-l gasi.” Nicolae Iorga

„Cercetati Scripturile pentru ca socotiti ca in ele aveti viata vesnica. Dar tocmai ele marturisesc despre Mine.” Ioan 5, 39

Lori Balogh

This entry was posted in Adevaruri biblice. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.