La multi ani 2014 ! – pps

La multi ani !

( click pe titlu pentru descarcarea fisierului pps )

Au trecut trei ani de cand suntem impreuna. Sunt multi ? Sunt putini ? Nu stim… Ceea ce putem confirma este faptul ca pentru noi au fost ani traiti intens, plini de bucurii, dar si de incercari teribile. Bunul Dumnezeu ne-a ajutat sa trecem prin toate cu bine.

Am incercat in toti acesti ani sa privim dincolo de orizontul acestei vieti trecatoare, dincolo de cotidianul cenusiu al existentei noastre, sorbind cativa stropi din apa vie a Cuvantului lui Dumnezeu, despre care apostolul Petru spune ca “este viu si ramane in veac” ( 1 Petru 1,23 ).

Dorim sa le multumim pe aceasta cale tuturor celor care au transmis mesaje de incurajare si apreciere. Aceste mesaje ( si nu au fost putine ! ) ne-au motivat sa continuam eforturile pe care le presupune intretinerea unui site. Dorim ca Bunul Dumnezeu sa-i binecuvanteze pe toti acestia, pentru ca un cuvant bun, rostit la vreme potrivita, este mai valoros decat aurul.

Dorim, insa, sa le multumim si criticilor nostri, tuturor celor care ne-au semnalat unele greseli care s-au strecurat fara intentie in textele postate, dar si celor care si-au manifestat pe fatza dezaprobarea sau chiar iritarea fatza de unele subiecte tratate. Prin comentariile lor acide, acestia ne-au motivat sa studiem mai intens unele subiecte, acordandu-le o mai mare atentie. Fara contributia acestora, site-ul ar fi fost mult mai sarac. Am privit intotdeauna opozitia fatza de un adevar biblic evident ca o exemplificare a ceea ce spunea marele ganditor Nicolae Iorga: “Adevarul este ca apa rece care face rau doar dintilor bolnavi.” 

Si nu in ultimul rand, dorim sa-I multumim lui Dumnezeu pentru adevarul pe care ni l-a revelat in Cuvantul Sau si pentru Iisus Christos, marele Dar oferit omenirii decazute.  Fara aceste daruri divine,  acest site nu si-ar justifica existenta. Si tot pe El Il rugam sa ne dea intelepciunea si puterea de a continua ceea ce am inceput, spre zidirea sufleteasca a tuturor celor care Il cauta pe Dumnezeu din toata inima.

Va dorim tuturor implinirea frumoaselor fagaduinte din 1 Petru 1, 5-9:

“Voi sunteti paziti de puterea lui Dumnezeu, prin credinta, pentru mantuirea gata sa fie descoperita in vremurile de apoi. In ea, voi va bucurati mult, macar ca acum, daca trebuie, sunteti intristati pentru putina vreme, prin felurite incercari. Pentru ca incercarea credintei voastre, cu mult mai scumpa decat aurul care piere si care totusi este cercat prin foc, sa aiba ca urmare lauda, slava si cinstea la aratarea lui Iisus Christos, pe care voi Il iubiti fara sa-L fi vazut, credeti in El, fara sa-L vedeti, si va bucurati cu o bucurie negraita si stralucita. Pentru ca veti dobandi, ca sfarsit al credintei voastre, mantuirea sufletelor voastre”

La multi ani…in vesnicie !

Lori Balogh

This entry was posted in Anunturi. Bookmark the permalink.

3 Responses to La multi ani 2014 ! – pps

  1. viorel says:

    Multumim pentru efortul pe care il faceti prin a da un inteles la multe teme biblice, un mesaj care ajunge si in biserici prin intermediul nostru a celor ce va citesc lecturile le analizeaza si le transmit mai departe pentru invatatura conform principiilor biblice .Va doresc un vesnic comentariu care sa se auda in toate colturile lumii

  2. Nicolae Buica says:

    Numai vesnicia va descoperi rezultatul lucrarii lui Dumnezeu in noi si prin noi.Iti doresc sa ajungi acolo tu si familia ta si El sa-ti rasplateasca efortul facut.

  3. palcau ioan says:

    La multi ani,lori! Multumesc Domnului pt ca te-am gasit!!! Multa sanatate si pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.