Ilustratii despre batranete

Ilustratii despre batranete

 

Varsta nu e o piedica in calea visurilor

     Jurnalistul si fotograful Vladimir Yakovlev, de 56 de ani, considerat tatal jurnalismului modern in Rusia, s-a lasat de condus imperii media in 2011 si s-a apucat de un proiect personal: a calatorit in jurul lumii, a strans 50 de povesti despre oameni care au continuat sa duca o viata bogata si intensa la varste inaintate si le-a publicat intr-un volum intitulat The Age of Happiness ( Varsta fericirii ).

La 80 de ani, Yvonne Dole a avut un accident de masina in urma caruia s-a ales cu o comotie seriosa. Doctorii au sfatuit-o sa renunte la patinaj. Astazi, la 89 de ani, Yvonne continua sa participe la competitii. „Daca vreodata intru intr-o pasa proasta, ma uit la colegii mei, imi pun patinele in picioare si zambesc.”

La 88 de ani, Johana Quass este o adevarata vedeta a gimnasticii. Quass a inceput sa se antreneze cand a implinit 56 de ani.

Cand a implinit 88 de ani, Pat Moorhead si-a sarbatorit ziua sarind de 80 de ori la rand, fara pauze, cu parasuta.

Lloyd Kahn a incercat skateboarding-ul la 65 de ani. S-a suit pe o placa, a cazut imediat si s-a ranit la o mana. Din aceasta experienta a tras concluzia ca ar trebui sa poarte echipament de protectie complet: genunchiere, cotiere si casca. Acum are 79 de ani si declara: „Nu stiu niciun truc special. Nu merg repede ca adolescentii, tocmai ca sa sar oricand de pe placa si sa aterizez in picioare.”

Culegere de Lori Balogh

This entry was posted in Ilustratii pentru predici and tagged , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.