Soli Deo Gloria!

Dragi cititori ai blogului,

     La cumpana dintre ani imi indrept gandurile de recunostinta spre Bunul Dumnezeu pentru tot ceea ce ne-a daruit de-a lungul anilor. Lista darurilor Sale si a binecuvantarilor revarsate peste noi este prea lunga pentru a o aminti aici. Nici dupa ce vor trece cateva vesnicii petrecute in Imparatia slavei Sale, motivele recunostintei noastre fatza de El nu vor fi epuizate. Dimpotriva!

In aceste clipe, insa, am un motiv suplimentar pentru a-I multumi lui Dumnezeu. Zilele acestea am primit cel de-al 500-lea mesaj de apreciere si incurajare din partea cititorilor acestui blog. Fiecare mesaj de genul acesta m-a incurajat si m-a motivat sa continui aceasta lucrare. Le multumesc tuturor celor care si-au rupt din timpul lor pentru a scrie cateva cuvinte de incurajare. Le multumesc deopotriva si celor care au adus completari, sugestii si chiar critici referitoare la materialele postate, deoarece ele m-au motivat sa studiez mai profund unele subiecte spirituale.

Sunt pe deplin constient de faptul ca sunt un simplu om, iar ca om sunt supus greselilor. De aceea, tot ce am scris si voi mai scrie prin harul lui Dumnezeu este perfectibil.

Va doresc tuturor nu doar „Un An Nou Fericit!”, pentru ca degeaba este anul „fericit” daca nu este si omul fericit. De aceea, urarea mea este sa fiti „Un Om Nou si Fericit!” Si nu doar in anul 2023, ci in vesnicie.

Sa ne vedem si sa ne cunoastem cat mai curand pe plaiurile Noului Pamant, ca sa povestim o intreaga vesnicie cat de bun este Dumnezeul nostru!

Soli Deo Gloria!

Cu multa dragoste frateasca,

Lori Balogh

This entry was posted in Anunturi. Bookmark the permalink.

2 Responses to Soli Deo Gloria!

 1. Narcis Enache says:

  Buna ziua!
  Saptamanal accesez profilul dumneavoastra si caut diferite subiecte ce ma intereseaza. Faceti o lucrare deosebita si asteptam in continuare sa primim de la dumneavoastra ce va inspira Dumnezeu sa ne transmiteti. Va dorim in noul an, sanatate, putere, biruinta si binecuvantari ceresti!

 2. Romanu says:

  Buna ziua
  Intr-adevar faceti o lucrare excelenta si suntem recunoscatori atat dvs. cat si Bunului Dumnezeu. Foarte multe ilustratii, ganduri, predici, etc au fost sursa de inspitatie pentru mine. Va multumesc mult!
  Cu respect si dragostea frateasca,
  Romanu Octavian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.