Despre blog

„Dincolo de orizont” este un blog care se adresează tuturor celor care apreciază și caută valorile creștine, celor care caută esența lucrurilor dincolo de aparențe, celor care iubesc frumosul, binele, adevărul și infinitul. Aceia care s-au săturat de produsele societății de consum și de banalul vieții cotidiene vor găsi aici ( sper !) o altă perspectivă și un alt mod de a privi lucrurile.

Autorul gândurilor exprimate aici nu se poate lăuda că a „terminat” teologia. Dar există oare în acest Univers vreo ființă care a „terminat” teologia? De asemenea, el nu are doctorate sau titluri academice. Cunoscutul om politic german Konrad Adenauer spunea: „Toti suntem niște ignoranți. Doar că în domenii diferite”

Autorul blogului nu este nici măcar un fotograf profesionist. El a încercat doar, cu mijloacele modeste de care dispune, să surprindă câteva crâmpeie de frumusețe din ceea ce Creatorul a lăsat pământenilor, după ce aceștia au pierdut Paradisul.

Acestea fiind spuse, nu-mi rămâne decât să va urez o lectură plăcută și utilă, respectând principiul biblic: „Cercetati toate lucrurile și păstrați ce este bun.” 1 Tesaloniceni 5, 21

Lori Balogh

Comments are closed.