Pagina de rugaciune

Rugaciunea este respiratia sufletului si esenta vietii spirituale. Pagina aceasta va ofera posibilitatea sa scrieti cererile d-v de rugaciune, dar si sa va rugati pentru persoanele care au nevoie de sustinere in rugaciune.

„Faceti in toata vremea, prin Duhul, tot felul de rugaciuni si cereri. Vegheati la aceasta cu toata staruinta si rugaciune pentru toti sfintii” ( Efeseni 6,18 ).

 

 

37 Responses to Pagina de rugaciune

 1. LODI LOMBARDIA ITALIA , HAR SI PACE SUNT FIU DE DUMNEZEU , 20.06.2008 AM CUNOSCUT HARUL DIVIN UNDE AM INCHEIAT LEGAMANT IN APA BOTEZULUI SUNT DIN BISERICA PENTICOSTALA EVANGELICA ADI , VA LAS CU PACE PSALMUL148..!

 2. Lori Balogh says:

  Daca ati fi citit cu atentie si fara prejudecati epistolele lui Pavel, ati fi observat ca el ii numeste sfinti pe credinciosii apartinand bisericilor pe care le pastorea. Numele lor? Recititi , va rog, Romani cap. 16 si veti gasi acolo cateva nume.

 3. Daniel says:

  Care toti sfintii?? este cineva sfint pe acest pamint??? sau in cer?? si daca sunt…care este numele lor?? ma refer la cei de pe pamint. Sfint este doar Dzeu Creator si numai EL, toti restul sunt supusii lui chiar si Isus.

 4. Isabela says:

  Il laudam pe Domnul caci este bun si indurarile lui tin in veac!

 5. Flaviu says:

  Am vazut doar acum acest mesaj, ma voi ruga si eu pentru copilul dumneavoastra, David.

  Dumnezeu sa fie cu David si cu familia dumeavoastra !

  Flaviu.

 6. Lori Balogh says:

  Pace, frate Dorin,

  Sunt profund indurerat de vestea pe care am primit-o de la dv. Numai parinte sa nu fii in astfel de situatii. Cred ca orice parinte ar prefera sa fie el in locul copilului bolnav. Daca ma gandesc la jertfa de pe Calvar, cred ca Tatal a suferit cel putin la fel de mult ca Fiul, daca nu chiar mai mult.

  Va asigur de toata compasiunea mea si de tot sprijinul meu spiritual. Ma voi ruga Domnului pentru acest lucru. Dumnezeul nostru nu este un Dumnezeu al imposibilului, ci al posibilului. Cat despre iertare, fiti linistit! Nu am nici cea mai mica ranchiuna fatza de dv.

  Psalmul 20 exprima mai bine decat mine sentimenetele si dorintele mele fatza de dv.si problema cu care va confruntati.

  Cu dragoste, L. Balogh

 7. dorin says:

  Pace frate Lori! Vă rog să vă rugați și pentru fiul meu David care are o recidivă tumorală cerebrală. Medicii sunt rezervați în privința prognosticului dat fiind că este o recidivă.
  În același timp îmi cer iertare pentru orice comentariu prin care v-am supărat atât pe dumneavoastră cât și pe oricare alt frate sau soră.

 8. Ion Alex says:

  Azi am descoperit acest site. Am lecturat puțin unele articole și păreri. Și am ajuns să îmi pun o întrebare. Ce condiții trebuie să îndeplinească o persoană care celebrează un botez (specific, nu cel ce este botezat)?

 9. Ioana says:

  Lori Balogh, Dumnezeu sa-ti dea mai departe multa intalepciune si lumina la fel ca si pana acum. Ai raspunsuri si inspiratie plina de viata. Esti o incurajare pentru mine personal si sunt sigura ca si pentru multi altii. Dumnezeu sa -ti rasplateasca! Fii binecuvantat!

 10. Lori Balogh says:

  Alaturi de rugaciunile noastre, o fagaduinta ne incurajeaza pe toti cei care trecem prin astfel de experiente: Isaia 49,24.25: „Se poate lua prada celui puternic ? Si poate sa cape cel prins in prinsoare ? „Da” zice Domnul, prada celui puternic ii va fi luata, si cel prins de asupritor va scapa; caci Eu voi lupta impotriva vrajmasilor tai, si voi scapa pe fiii tai.”
  Fie ca Domnul sa asculte rugaciunile de mijlocire ale parintilor pentru copiii lor, ale copiilor pentru parintii lor, ale sotilor pentru sotiile lor, ale sotiilor pentru sotii lor, si ale tututor celor care au rude, prieteni si cunoscuti pe care ii au pe inima pentru mantuirea sufletului.

 11. Valentina says:

  Pace si ma bucur mult ca am gasit aceasta pagina, am si eu o lupta pentru mântuirea unui suflet, Mario. Are inima cam impietrita dar Domul mi-a dat incredintarea ca va fi mantuit. Totusi uneori simt ca este asa de grea aceasta lupta. Tocmai de aceea am cautat ajutor in rugaciune. Fiti binecuvantati toti cei care va veti ruga si multumesc.

 12. Lori Balogh says:

  Iubite frate in Christos,
  Este cat se poate de trist ceea ce spuneti, insa nu fara speranta. Faptul ca recunoasteti starea dv. este cea mai buna dovada ca Duhul Sfant inca lucreaza la inima dv. si doreste sa va salveze. Sunt cat se poate de sigur ca, din punctul de vedere al lui Dumnezeu, usa spre mantuire este deschisa din moment ce Duhul Sfant lucreaza in inima dv. Depinde numai si numai de alegerea pe care o veti face in legatura cu ceea ce Duhul Sfant va arata ca trebuie sa indreptati in viata. Cel care ne decurajeaza sa mai speram in harul Domnului nostru este Satana. Si nu trebuie sa il bagam in seama !
  „Daca ne marturisim pacatele, El este credincios si drept sa ne ierte pacatele si sa ne curateasca de orice nelegiuire” ( 1 Ioan 1,9 ).
  Eu am un comentariu la Evrei 6, 4-6 la urmatoarea adresa: https://www.loribalogh.ro/2015/04/evrei-6-4-6-pacatul-de-neiertat/
  Sper sa va foloseasca si sa va incurajeze sa mergeti inainte, uitand ce este in urma si increzandu-va doar in meritele Mantuitorului nostru si in sfintirea lucrata de Duhul Sfant. Aceasta este rugaciunea si dorinta mea pentru dv., frate.
  Cu dragoste frateasca, Lori B.

 13. Suflet cazut says:

  Sunt un suflet care am fost mantuit in trecut dar care ulterior am cazut de la credinta. Ma izbesc de puterea si justetea acelor pasaje din Evrei si chiar Isus, care spun ca unul care a cazut de la credinta nu mai poate fi innoit si nu mai poate fi adus la pocainta. Cu regret nesfarsit observ ca acest adevar e valabil in viata mea.

 14. Ion Vlad says:

  Un motiv de rugaciune.Rugati-va, va rog frumos, pentru o bătrân de 70 de ani, care nu mai vede cu ochiul drept. Sa ne rugam bunului Dumnezeu sa-și facă lucrarea Sa si in dreptul acestui bătrân. Fițiț binecuvântați, scumpă comunitate !

 15. Ion Vlad says:

  Ma bucur mult sa vad o comunitate de oameni care doresc sa împlinească Scriptura ,rugându-ne uni pentru alți si rugându-ne pentru binele Cetăți unde Dumnezeu nea Așezat pentru o vreme

 16. Ion Vlad says:

  Ma bucur mult sa vad o comunitate de oameni care doresc sa împlinească Scriptura ,rugându-ne unii pentru alții, si rugându-ne pentru binele cetății unde Dumnezeu ne-a așezat pentru o vreme.

 17. Ionut Barta says:

  Şi eu îmi doresc foarte mult ca şi colegii mei să mă înţeleagă şi să nu mă mai batjocorească!!! :D

 18. Sorin says:

  Va rog sa ma sustineti in rugaciune. Anul trecut am primit prin harul Domnului o casa. Acum imi doresc ca Domnul sa se implice si sa imi pregateasca o sotie potrivita. Eu fac parte dintr-o biserica mica de la sat si la noi in biserica sunt doar frati in varsta si copii mai mici, iar singura mea nadejde este la Domnul.
  Multumesc.

 19. cristian ivan says:

  rugati-va pentru familia mea si in mod special pentru Alex baiatul meu sa continuie ce a inceput,facultatea intr-un mediu crestin.Dumnezeu sa aiba mila de noi toti.

 20. Marinescu Ionut Marius says:

  ASA ca as dori sustinere in rugaciune si in legatura cu toate aceste lucruri. va multumesc.

 21. Marinescu Ionut Marius says:

  In plus acum mai trec asa si prin niste framantari,sufletesti legate de viitor de ceilalti in perspectiva asta a evenimentelor finale ce se vor desfasura pe acest pamant conform profetiilor facute de Dumnezeu. Sunt asa cam tulburat de perspectiva asta care e pe cale sa se implineasca in lumea noastra, Eu imi doresc sa ne ajute DOMNUL in bunatatea Sa si in mila Sa sa ne mai putem bucura cat mai mult inca de un timp de har , de libertate, de pace, de liniste in lume si in tara noastra. Sa avem si noi parte de viata pasnica, linistita si cat mai buna in tara in orasul unde locuim fiecare. Apoi mi as dori tare mult ca toti aceia dragi mie, prieteni , rude, cunoscuti de ai mei pt care m am rugat Domnului , SA FIE SI sa ramana si ei mantuiti impreuna cu mine in Imparatia LUI DUMNEZEU. Sa mi faca Domnul Parte si de aceasta bucurie de ai avea alaturi, impreuna cu mine pe fiecare dintre toti acestia si pe acest pamant cat va mai fi de trait, dar mai ales inclusiv si acolo in cerul Sau minunat cand va reveni EL.

 22. Lori Balogh says:

  Suntem alaturi de tine si dorim ca bunul Dumnezeu sa-ti asculte rugaciunile, dupa cum El Insusi ne-a promis: „Caci asa vorbeste Cel Prea Inalt, a carui locuinta este vesnica si al carui Nume este sfant: „Eu locuiesc in locuri inalte si in sfintenie, dar sunt cu omul zdrobit si smerit, ca sa inviorez duhurile smerite si sa imbarbatez inimile zdrobite.” ( Isaia 57,15 ).

 23. Marinescu Ionut Marius says:

  Imi doresc foarte mult de la DUMNEZEU sa mi ofere si mie implinire rezolvare la tot ce I am cerut, sa am si eu parte de mai multe bucurii, impliniri, realizari mai ales in relatiile cu ceilalti, cu prietenii mai precis, sa am si eu parte de mai multa dragoste si afectiune de la ceilalti in relatile mele cu ei care sa se manifeste pe plan fizic, sa am si eu parte atat in viata mea , cat si in familia mea de o situatie, de o perioada mult mai buna, mai frumoasa, mai placuta, mai imbucuratoare si mai linistita , in continuare. Asa incat am mare nevoie sa va rugati si pentru mine in legatura cu tot ce v am scris aici acum. Va multumesc si DUMNEZEIU sa fie cu noi toti si sa va binecuvanteze!

 24. Marinescu Ionut Marius says:

  Pace fratii mei.Incep prin a va spune ca sunt un tanar din Bucuresti, membru al bisericii adventiste, dar care trece inca printr o perioada si printr o situatie in viata personala . grea, trista, neplacuta. Si in familia mea sunt greutati financiare , au fost si probleme de sanatate mai ales in cazul mamei mele dar sa zicem ca va fi bine mai departe si cu mama cu sanatatea cu ajutorul LUI Dumnezeu. Dar pe langa asta, eu sunt acum asa foarte deprimat, intristat, descurajat, dezgustat dezamagit -ce sa mai practic nu sunt nici intr o stare foarte buna si placuta la nivel sufletesc asa… datorita a tot ce mi se intampla , mi s a mai inatimplat, datorita singuratatii. a faptului ca nu ma pot bucura si eu asa cum imi doresc de prieteni alaturi de mine cu care sa am numaroase intalniri si relatii frumoase pline de dragoste, de caldura , de afectiune manifestata si la nivel fizic, apoi pt ca nu am si eu parte de o prietena asa cum caut si mi as dori, m as bucura sa am parte, cat si din cauza faptului ca nu ma descurc foarte bine nici in plan financiar, mai sunt si aici inca probleme . EU m -am rugat LUI dumnezeu sa ma elibereze din toate problemele, din toate greutatile si lucrurile astea triste si neplacute din viata mea care mi ai amarat ,inima si sufletul, care m au facut sa sufar, sa ma simt nefericit, neimplinit. frustrat, deprimat. intristat, dezamagit, L am rugat sa mi ofere si o rezolvare la ele impreuna cu izabavirea din ele , una imbucuratoare, placuta si linistitoare , satisfatoare si pentru mine, iar pe de alta parte deasemnea L am rugat pe DOMNUL sa mi ajute. si in realizarea tuturor acelor lucruri mult dorite in relatiile cu prietenii, cu toti si cu toate …ca sa ma mai bucur si eu in viata personala ., sa mai fie si bine si bucurie .. in viata mea , apoi..inclusiv in familia mea cu toate.

 25. Lori Balogh says:

  Ma bucur de comentariul d-v plin de sensibilitate si cat se poate de realist. Aveti perfecta dreptate in ceea ce afirmati. E nevoie mai mult de fapte, decat de cuvinte. Totusi, transmiterea adevarului se face mai intai prin cuvinte, si in mod inerent el trezeste opozitie din partea lumii. Este inevitabil ca atunci cand incerci sa spui cuiva despre Evanghelie, sa nu existe si impotrivitori care starnesc „certuri de vorbe”. Chiar si Mantuitorul a fost nevoit sa faca fatza unor polemici in jurul unor adevaruri. Ele nu sunt de dorit, nu sunt placute, dar nu le putem evita. Cand este vorba de Adevarul divin, tacerea nu este cea mai buna solutie.
  Am ramas placut surpins ca in colturi indepartate de lume, la care nici nu ma asteptam ca sa ajunga lumina Evangheliei pe calea internetului, aceasta ajunge totusi. Am nenumarate mesaje incurajatoare in acest sens si nu pot decat sa aduc lauda lui Dumnezeu pentru aceasta.
  Cu stima,
  Lori B.

 26. Dorin B says:

  Sunt un crestin roman din diaspora.
  De la parintii mei neoprotestanti am invatat teama si respectul de Dumnezeu, puterea rugaciunii si multe alte valori crestine pe care le-am inteles si aplicat mai mai mult sau mai putin de-a lungul timpului.
  Dumnezeu insa, asculta rugaciunile inimilor sincere, strigarea (de multe ori disperata) a celor care cer ajutorul suprem atat pentru ei insisi cat mai ales pentru semeni si cerceteaza la timpul potrivit pe fiecare pentru ca e DREPT. A facut-o si cu mine!
  Avem nevoie disperata de SUSTINERE in rugaciune unii pentru altii si avem si mai multa nevoie de sustinere efectiva unii pentru altii daca e posibil chiar in FAPTE.
  O lumina „dincolo de orizont” nu poate face decat BINE, dar prea multe lumini orbesc ochii neobisnuiti cu lumina.
  Internetul a devenit neancapator de atatea „lumini” care nu fac altceva decat sa multiplice punctele de vedere si ca urmare sa complice ADEVARUL care e atat de simplu: IISUS.
  Si ce mare nevoie de ADEVAR e acolo unde, nu ajunge nici internetul si nici biserica ci doar berea la bidon si tigara!
  Am vizitat de curand astfel de locuri si stiu despre ce vorbesc!
  In acele colturi uitate de Romanie, este poate o biserica traditionala, obosita de veacuri de lupta cu pacatul, care ar putea aduce un pic de CUVANT de zidire sclavilor, daca ar fi cat de cat sustinuta.
  Din pacate insa, putina lumina care ar putea sa ajunga in acele colturi uitatate de lume, e „umbrita” si deformata de lupta de idei (STERILA) in care se complac marea majoritate a „luminatorior”
  Daca altceva nu putem face pentru amarati, va invit sa ne rugam impreuna pentru ei!
  Sa nu ma intelegeti gresit, e durere, nu repros in mesajul meu!
  Doamne ajuta-ne sa ne ridicam deasupra „centurilor de vorbe” si sa trecem la actiune de SPRIJIN EFECTIV AI CELOR CAZUTI, in FAPTE si in vorbe!

 27. Lori Balogh says:

  Am ramas si eu la fel de surprins ca un crestin poate sa dispretuiasca atat de mult pe un alt crestin care are aceeasi speranta a mantuirii prin Iisus Christos. Oare „sectantii de pe marginea strazii”, la care faceti referire cu dispret, nu sunt oare fratii d-v ? Nu avem acelasi Tata ceresc si nu am fost rascumparati de acelasi Mantuitor ? Si daca ii considerati rataciti, ce ati facut pentru a-i aduce inapoi pe calea credintei, in afara de faptul ca ii dispretuiti ? Ati incercat sa-i convingeti folosind armele dragostei si ale ratiunii ?
  Nu pot intelege ce anume din raspunsul pe care l-am dat la intrebarea d-v v-a iritat atat de mult, din moment ce el se bazeaza pe Scripturi, nu pe pareri personale.

 28. pop octavian says:

  Am ramas perplex in fata acestui raspuns.Daca puneam aceste intrebari unui sectant de pe marginea strazii (martor,sambatar,mormon,etc)primeam acest raspuns ingust.Ma asteptam mai mult;site-ul este foarte bine facut si plin de lucruri interesante.Nu inteleg insa un lucru :nu acceptati postul sau alte `traditii` bisericesti ,dar imi citati din cele 4 evanghelii care culmea tot biserica prin episcopul de la Lyon sau Atanasie al Alexandriei le-a acceptat ca fiind singurele texte sfinte.Ce se intampla cu celalalte evanghelii : Maria Magdalena,Toma,Petru,Filip sau multe altele care s-au pierdut dealungul timpului.
  Eu cred ca dvs apartineti uniu cult neoprotestant aparut de curand in occident si importat la noi si care nu are nici o legatura cu mesajul lui Iisus Hristos Fiul lui Dumnezeu pentru mantuirea omului.
  Va multumesc

 29. Lori Balogh says:

  Ceea ce ajuta este doar sinceritatea inimii atunci cand venim inaintea scaunului de domnie al lui Dumnezeu. Mantuitorul ne invata ca atunci cand venim inaintea Tatalui in rugaciune, sa nu rostim multe cuvinte fara rost si fara acoperire: „Cand va rugati, sa nu bolborositi aceleasi vorbe, ca paganii, carora li se pare ca daca spun o multime de vorbe, vor fi ascultati. Sa nu va asemanati cu ei, caci Tatal vostru stie de ce aveti trebuinta mai inainte ca sa-I cereti voi” ( Matei 6, 7.8 )
  In Scriptura gasim rugaciuni doar din doua-trei cuvinte, dar care au fost ascultate, pentru ca erau rostite cu o inima curata. Priviti la rugaciunea lunga a fariseului din Pilda fariseului si vamesului ( Luca 18, 9-14 ) , dar care nu a fost ascultata, in comparatie cu rugaciunea scurta a vamesului, dar care a fost ascultata si implinita pe loc.
  Tatal nostru ceresc nu are placere sa ne chinuim trupurile si sufletele cand venim inaintea Lui, ci sa venim cu placere si bucurie, asa cum un copil vine cu bucurie in bratele parintilor sai iubitori.
  Cu stima,
  Lori B.

 30. Pop Octavian says:

  Ce părere aveți despre rugăciunea inimii (isihasmul) de pe muntele Athos ?
  Credeți ca sutele de ore de priveghere ,rugăciune si stat in picioare ajuta ?

 31. Lori Balogh says:

  Ii rog pe vizitatorii site-ului care pot sa ajute cu ceva in cazul de mai sus, mai ales din Ploiesti, sa ne contacteze. Multumim !

 32. Lori Balogh says:

  Redau un mesaj postat de o persoana din Ploiesti la unul din articolele de pe blog:

  „buna ziua … sunt din ploiesti am 41 de ani am 6 copii sunt pe calea domnului de 15 ani …. si locuiesc intr-o casa nationalizata din ploiesti fac parte din biserica emanuel … si am evacoare risc sa ajung in strada cu ce-i 6 copii …. va rog din tot sufletul sa ma ajutati ..nu am nici-un ajutor doar alocatiile copiilor …sootul a lucrat la rosal dar la dat afara … am doi copii la scoala m-ai am unul de 1 an va rog in numele domnului sa imi da-ti o mana de ajutor ! MULTUMESC .. !!”

 33. Lori Balogh says:

  Draga Ana,
  Ne vom ruga pentru probleme tale si ale familiei si ai incredere ca Dumnezeu nu greseste niciodata in planurile Sale. Apelez si la vizitatorii care doresc , sa faca acelasi lucru pentru toti cei ce solicita ajutor in rugaciune.

 34. Ana P says:

  Va rog in numele domnului sa va rugati pentru mine si familea mea ca Domnul sa ne dea biruinta prin incercarile care trecem va multumin Domnul sa va binecuvinteze

 35. ioan ivan says:

  eu cred că d/zeu poate face minuni și chiar îmi doresc să facă și cu mine minuni de yindecare și eliberare sufletească și trupească îmi doresc să fiu umplut cu duhul sfînt ca să nu mai fiu în confuzie ca să nu mai spună un și altu ce să fac și să nu fie bine pînă la urmă eu vă mulțumesc

 36. Lori Balogh says:

  „Dumnezeu este uneori nemeritat de bun! Va mutumesc! Ii multumesc! Si daca nu va cer prea mult, va rog sa va rugati si pentru mine! Dumnezeu sa va rasplateasca!” Caragin Petru

  Va invit pe toti cei care aveti incredere in puterea rugaciunii sa-l sprijinim pe d-l Caragin Petru, rugandu-ne pentru sanatatea dansului. Are mare nevoie de rugaciunile noastre, caci se afla sub tratament cu citostatice. Pentru Dumnezeu nimic nu este imposibil.
  Lori Balogh

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.