Ilustratii despre excese si necumpatare

Ilustratii despre excese si necumpatare

Excesul ucide

     Ultimul mesaj trimis pe o retea sociala de Mita Diran, o tanara de numai 24 de ani, a fost ca munceste de cateva zeci de ore si ca inca mai poate. La scurt timp dupa ce a facut acest anunt, ea s-a prabusit pe podea si a intrat in coma, scrie NY Daily News.

Mita era copywriter la Agentia de Publicitate Young & Rubicam Indonezia. Tanara lucra adeasea ore suplimentare, peste programul normal de munca, iar marturie pentru acest obicei stau mai multe mesaje legate de aceasta practica, publicate de ea pe reteaua sociala Twitter. In ultimul sau mesaj postat pe acest canal, Mita scria: „30 de ore de munca si inca rezist.”

     Tatal ei a fost acela care a anuntat tragica veste ca Mita a intrat in coma, in urma epuizarii prin munca. Pe contul lui de pe reteaua de socializare Path, aceasta a anuntat ca tanara „a intrat in colaps dupa ce a lucrat in continuu peste program timp de trei zile”, scrie Gwaker.

La numai o ora de la acest mesaj tulburator, un angajat al tatalui Mitei a transmis vestea ca tanara a decedat. Potrivit anuntului acestuia, tanara ar fi murit din cauza timpului in exces petrecut peste programul normal de munca, dar si din cauza consumului unei bauturi energizante thailandeze. „Va rog, cunoasteti-va propriul corp si nu va impingeti limitele prea tare”, a adaugat cel care a anuntat vestea tragica.

Culegere de Lori Balogh

 

Acest articol a fost publicat în Ilustratii, intamplari și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spam protection by WP Captcha-Free