O carte pentru mileniul trei

O carte pentru mileniul trei

Multi ani la rand, emisiunea “Lumea crestina” a postului de radio “Europa Libera” a avut drept motto o afirmatie a cunoscutului scriitor si om politic francez Andre Malraux ( 1901-1976 ): “Secolul al XXI-lea va fi religios, sau nu va fi deloc.”

Deocamdata, desi am inceput din plin cel de-al treilea mileniu, secolul al XXI-lea exista si nici nu pare a fi prea religios… Ce se va intampla insa in viitor ? Cum putem intelege mai bine prezentul si trecutul ? Cum se raporteaza Dumnezeu la evenimentele care se desfasoara astazi pe batrana noastra planeta ? Care este firul rosu care strabate intreaga istorie a umanitatii ? Si mai ales, care va fi finalul marii controverse dintre bine si rau ?

Iata doar cateva intrebari la care isi propune sa raspunda cartea Tragedia Veacurilor, o adevarata carte pentru mileniul trei.

Editura „Viata si Sanatate” a pregatit cartea in 4 formate tiparite si 4 formate digitale. In format tiparit, titlul este disponibil in varianta obisnuita, o varianta restransa (96p.), o editie pentru copii si o editie de lux. In formatul digital, cartea este disponibila pentru iPhone/iPad, platformele Android și Kindle si online pe www.carteaanului.ro

Dupa preferinta, cartea poate fi procurata de la Editura „Viata si Sanatate” din Bucuresti, sau din librariile „Sola Scriptura” din tara. Cei care doresc sa o citeasca online, o pot gasi integral la adresa www.carteaanului.ro

Indiferent de formatul ales, va recomand calduros aceasta carte. Ea a schimbat multe vieti si a deschis noi orizonturi de intelegere a istoriei, prezentandu-ne finalul luminos pe care Dumnezeu l-a pregatit pentru aceasta planeta.

Celor care doresc informatii suplimentare le stau la dispozitie cu toata placerea.

Lori Balogh

This entry was posted in Anunturi. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.